Et Diskverktøy-vindu med Vis kun volumer-visningen markert. Sidepanelet til venstre viser to interne volumer, ett eksternt volum og ett diskfilvolum. Detaljert informasjon om det markerte volumet vises til høyre i vinduet.

La macOS administrere plass mellom flere volumer

I Apple File System (APFS), filsystemet som ble introdusert i macOS 10.13, kan du enkelt legge til eller fjerne volumer på lagringsenhetene dine. APFS-formaterte volumer vokser og krymper automatisk – du trenger ikke repartisjonere en lagringsenhet på nytt.

Slik legger du til et volum i en APFS-beholder

Et Diskverktøy-vindu som viser slett-dialogruten som settes opp til å reformatere en ekstern disk med et APFS-kryptert format.

Sikre eksterne lagringsenheter

Når du tar i bruk en ny flashdisk eller en annen lagringsenhet, kan du formatere den som APFS og kryptere den med et passord for å beskytte innholdet.

Slik beskytter du en lagringsenhet med et passord

Et Diskverktøy-vindu som viser Førstehjelp-bekreftelsesdialogruten.

Sjekk disken din

Hvis du opplever problemer med en disk, kan Diskverktøy kontrollere disken og reparere problemer som oppdages.

Slik reparerer du en disk

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Diskverktøy, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.