Vinduet for ColorSync-verktøy viser et bilde av en mann som sitter på et surfebrett i vannet.

Vis farger likt på alle enheter

Bruk fargeprofiler til å vise farger i bilder likt på alle skjermene dine – og når du skriver ut.

Slik jobber du med bildefargeprofiler

Kalkulator-fanen, som viser fargeverdiene for en piksel i to forskjellige fargeprofiler.

Finn fargeverdier

Bruk Kalkulator til å finne verdiene for en farge på skjermen – helt ned på pikselnivå. Du kan også finne verdiene for en farge i en annen installert fargeprofil for å forsikre deg om at fargen vises likt på alle enhetene dine, inkludert skrivere.

Slik finner du fargeverdien til et bildepunkt

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for ColorSync, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.