ColorSync-verktøy-hjelp

Velkommen til ColorSync-verktøy

Vis detaljert informasjon og en liste over fargeprofilene som er installert på Macen.

Profiler-fanen i ColorSync-verktøy.
Et bilde av kuer på en eng i ColorSync-verktøy-vinduet.

Vis farger likt på alle enheter

Bruk fargeprofiler til å vise farger i bilder likt på alle skjermene dine – og når du skriver ut. Bare åpne en bildefil, og velg deretter fargeprofil-innstillingen du ønsker å legge til.

Kalkulator-fanen, som viser fargeverdiene for en piksel i to forskjellige fargeprofiler.

Finn fargeverdier

Bruk Kalkulator til å finne verdiene for en farge på skjermen – helt ned på pikselnivå. Du kan også finne verdiene for en farge i en annen installert fargeprofil for å forsikre deg om at fargen vises likt på alle enhetene dine, inkludert skrivere. Klikk på forstørrelsesglasset nederst til venstre, og klikk deretter på en piksel på skjermen.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.