Et videobilde i visningsvinduet, med Ta opp-knappen under.

Fang øyeblikket på film

Det er enkelt å komme i gang – bare trykk og hold på den røde Ta opp-knappen. Du kan ta opp en video, eller du kan ta et stillbilde og deretter zoome inn på bildet. Du kan også raskt hente et klipp eller et bilde fra biblioteket.

Lag en video

En selfiescene vises i visningsvinduet.

Slipp deg løs i en helt ny verden

Selfiescener gjør Clips enda morsommere å bruke. Poser foran flotte animerte landskap, filmsett og abstrakt kunst. Hver scene er en fullstendig 360-graders opplevelse, så uansett hvordan du beveger enheten, er du omgitt av bakgrunnen på alle kanter.

Lag en selfiescene

En selfiescene vises i visningsvinduet, med Autoteksting nederst.

Fortell hva du har på hjertet

Legg til animert Autoteksting med stemmen din. Undertekster vises i videoen samtidig som du snakker – timet perfekt med fortellerstemmen. Du kan bruke Autoteksting sammen med opptak av stemmen din, eller du kan slå av lyden for stemmen.

Legg til Autoteksting

Et videobilde med en hai-Animoji i visningsvinduet.

Bli til en animasjon

Prøv nye uttrykksmåter med Animoji – animerte figurer som bruker stemmen din og gjenspeiler ansiktsuttrykkene dine. Velg et favorittdyr eller en favorittfigur, eller bruk en Memoji du har opprettet og tilpasset i Meldinger.

Legg til Animoji

Delingsvalg, inkludert forslag til personer du kan dele med.

Publiser på internett

Klar for å vise fram det lille mesterverket ditt? Clips foreslår alternativer for deling. Du kan også dele direkte til Instagram, YouTube og andre steder.

Del videoen

Bla gjennom Brukerveiledning for Clips ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.