Klasserom-vinduet, som viser markerte elever som er eksterne.

Opprett en klasse raskt

Du kan raskt opprette en klasse og invitere elever i nærheten, eksterne elever eller begge deler til å bli med.

Slik oppretter du din første klasse

Klasserom-vinduet på Mac, med knappen Skjermer markert. Skjermen til hver markerte elev vises på den nedre delen av skjermen.

Vis skjermer

Vis skjermene til elevene for å sørge for at de jobber med det de skal.

Slik viser du skjermene til alle elevene dine

Naviger-panelet i Klasserom-vinduet viser en gruppe med markerte elever, og over er det to mål å velge mellom – Bøker og Safari.

Åpne en nettside, EPUB-bok eller PDF for elevene

Åpne en bestemt nettside, EPUB-bok eller PDF for å undervise elevene i et bestemt emne.

Slik åpner du et nettsidebokmerke, et EPUB-kapittel eller en PDF

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Klasserom for Mac, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.