Hjelp for Kalender

Velkommen til Kalender

Hold orden på den travle tidsplanen din på Macen.

Et Kalender-vindu i ukesvisning.
Et Kalender-vindu som viser Legg til konto-panelet.

Flere kontoer, én kalender

Administrer alle hendelsene dine i Kalender, selv mellom ulike kontoer som iCloud, Facebook eller Microsoft Exchange. Bare velg Kalender > Kontoer.

Et Kalender-vindu i dagsvisning viser fargekodede personlige kalendere, jobbkalendere og familiekalendere i sidepanelet under iCloud-kontooverskriften og en annen kalender under Exchange-kontooverskriften.

Gi hverdagen din fargekoder

Lag forskjellige kalendere til ulike deler av livet ditt. Og få oversikt over alt som skjer på jobben, i familien og privat med et raskt blikk. Bare velg Arkiv > Ny Kalender for å opprette en ny kalender i en annen farge.

Infovinduet for en hendelse.

Inviter og bli invitert

Det er enkelt å planlegge hendelser og svare på invitasjoner. Når du har opprettet en hendelse, klikker du på Legg til inviterte for å invitere andre til å delta. Når du mottar en invitasjon, klikker du bare på Kanskje, Avvis eller Godta.

Infovinduet for en hendelse som viser navn, adresse og et lite kart.

Sett hendelsen på kartet

All informasjonen du trenger om en hendelse, for hånden. Oppgi hvor hendelsen skal finne sted – som navnet på en restaurant – så fyller Kalender ut adressen, viser et kart og været, og varsler deg når det er på tide å dra.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.