Et Kalender-vindu som viser konto-dialogruten.

Kom i gang med Kalender

Konfigurer Kalender og begynn å administrere alle hendelsene dine i én app, selv mellom ulike kontoer som iCloud eller Google.

Kom i gang med Kalender på Mac

Et Kalender-vindu i månedsvisning som viser fargekodede kalendere for privatliv, jobb, familie og skole i sidepanelet under overskriften for iCloud-kontoen.

Gi hverdagen din fargekoder

Lag forskjellige kalendere til ulike deler av livet ditt. Og få oversikt over alt som skjer på jobben, i familien og privat med et raskt blikk.

Slik legger du til en ny kalender

Infovinduet for en hendelse som viser inviterte og stedet på et lite kart.

Inviter og bli invitert

Angi egne hendelser raskt og send kalenderinvitasjoner til venner og kolleger.

Slik inviterer du personer til hendelser

Et infovindu for en Kalender-hendelse. Hendelsesdetaljene vises, inkludert stedsnavn, adresse og et lite kart.

Sett hendelsen på kartet

All informasjonen du trenger om en hendelse, for hånden. Når du legger til hvor hendelsen skal finne sted – som navnet på en restaurant – fyller Kalender ut adressen, viser et kart og været, og varsler deg når det er på tide å dra.

Slik legger du til sted og reisetid i hendelser

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Kalender, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.