Start Macen i Windows eller macOS

Du kan konfigurere standardoperativsystemet, enten Windows eller macOS, som du bruker til å starte Macen.

Angi standardoperativsystem

Du kan ikke endre startvolum til en ekstern FireWire- eller USB-stasjon mens du bruker Windows.

1. Klikk på pilen for vis skjulte symboler til høyre i oppgavelinjen, klikk på Boot Camp-symbolet , og velg deretter Boot Camp-kontrollpanelet.

2. Hvis en Brukerkontokontroll-dialogrute vises, klikker du på Ja.

3. Marker startdisken som inneholder operativsystemet du vil bruke som standard.

4. Hvis du vil starte fra standardoperativsystemet umiddelbart, klikker du på Omstart. Hvis ikke, klikk på OK.

Start på nytt i macOS

• Klikk på pilen for vis skjulte symboler til høyre i oppgavelinjen, klikk på Boot Camp-symbolet , og velg deretter Start på nytt i macOS.

Dette angir også macOS som standardoperativsystem.