Kom i gang med Boot Camp

Du kan bruke Boot Camp-assistent til å installere Windows på Macen.

Finn ut hvilke Windows-versjoner Macen din støtter, ved å lese Apple-kundestøtteartikkelen Systemkrav for å installere Windows på Mac-maskinen ved bruk av Boot Camp.

Avhengig av hvilken Mac-modell du har, er det mulig at du må ha en ekstern USB-stasjon tilgjengelig når du skal installere Windows (hvis det kreves, blir du bedt om en når du forbereder Macen for Windows). På nyere Mac-modeller – med OS X 10.11 eller nyere – er det ikke nødvendig å bruke en USB-disk fordi den interne disken brukes til midlertidig oppbevaring av objektene du trenger for å installere Windows. Se mer informasjon i følgende artikler:

Gjør ett av følgende for å installere Windows på Macen: