Hjelp for Lyd- og MIDI-oppsett

Velkommen til Lyd- og MIDI-oppsett

Konfigurer lyd- og MIDI-enheter som er koblet til Macen.

Lyd- og MIDI-oppsett-vinduet.
Konfigurer Høyttalere-dialogruten, som viser en kvadrofonisk høyttalerkonfigurasjon.

Skap et miljø for surroundlyd

Koble eksterne høyttalere til Macen eller en annen tilkoblet lyd ut-enhet for å skape et miljø for surroundlyd i et hvilket som helst rom i hjemmet ditt. Bare velg Vindu > Vis lydenheter, velg lyd ut-enhet, og klikk deretter på Konfigurer høyttalere.

MIDI-studio-vinduet.

Gi en visuell beskrivelse av MIDI-enhetskonfigurasjonen

Når du har koblet til MIDI-enhetene, for eksempel tastaturer og sequencere – bruker du MIDI-studio til å sette opp og vise koblingene mellom dem. Bare velg Vindu > Vis MIDI-studio for å begynne.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.