Brukerveiledning for AirPort-verktøy

for macOS Mojave

Den visuelle oversikten med to AirPort Express-basestasjoner og en AirPort Time Capsule tilkoblet Internett.

Se en oversikt over nettverket ditt

Få et raskt overblikk over nettverkets tilstand og enhetene som er koblet til det i en visuell oversikt.

Slik kan du se nettverket ditt

Trådløst-fanen, som viser avkrysningsruten Aktiver gjestenettverk.

Del nettverket ditt på en trygg måte

Opprett et gjestenettverk, slik at venner og besøkende kan bruke Wi-Fi-forbindelsen din uten at nettverkssikkerheten settes i fare.

Slik oppretter du et gjestenettverk

AirPort-verktøy-valg, som viser avkrysningsrutene «Søk etter oppdateringer når AirPort-verktøy startes», «Søk etter oppdateringer automatisk» og «Overvåk problemstatus for AirPort-basestasjoner».

Oppdater basestasjonene automatisk

Hold nettverket oppdatert ved å la AirPort-verktøy automatisk sjekke om det finnes programvareoppdateringer.

Slik søker du etter oppdateringer automatisk

Den visuelle oversikten i AirPort-verktøy for iOS.

Administrer Wi-Fi-nettverket fra iOS-enheten din

Med AirPort-verktøy for iOS kan du konfigurere og overvåke nettverket fra iPhone eller iPad like enkelt som på Macen.

Slik bruker du AirPort-verktøy for iOS

Bla gjennom Brukerveiledning for AirPort-verktøy ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for AirPort-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.