Den visuelle oversikten med to AirPort Express-basestasjoner og en AirPort Time Capsule tilkoblet internett.

Se en oversikt over nettverket ditt

Få et raskt overblikk over nettverkets tilstand og enhetene som er koblet til det i en visuell oversikt.

Slik kan du se nettverket ditt

Innstillinger i AirPort-verktøy, som viser avkrysningsrutene «Søk etter oppdateringer når AirPort-verktøy startes», «Søk etter oppdateringer automatisk» og «Overvåk problemstatus for AirPort-basestasjoner».

Oppdater basestasjonene automatisk

Hold nettverket oppdatert ved å la AirPort-verktøy automatisk sjekke om det finnes programvareoppdateringer.

Slik søker du etter oppdateringer

Den visuelle oversikten i AirPort-verktøy for iPhone og iPad.

Administrer Wi-Fi-nettverket fra enhetene dine

Med AirPort-verktøy-appen for iOS- og iPadOS-enheter kan du konfigurere og overvåke nettverket fra enhetene dine like enkelt som på Macen.

Slik laster du ned AirPort-verktøyet til enhetene dine

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for AirPort, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for AirPort-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.