Hjelp for AirPort-verktøy

Velkommen til AirPort-verktøy

Konfigurer og administrer et trådløst nettverk og AirPort-basestasjoner på en enkel måte.

Den visuelle oversikten med en AirPort Time Capsule tilkoblet Internett.
Den visuelle oversikten med to AirPort Express-basestasjoner og en AirPort Time Capsule tilkoblet Internett.

Se en oversikt over nettverket ditt

AirPort-verktøy viser en visuell oversikt over hele Wi-Fi-nettverket ditt, slik at du raskt ser statusen for nettverket og enhetene som er koblet til det. For å se den visuelle oversikten bare åpner du AirPort-verktøy.

Trådløst-fanen, som viser avkrysningsruten Aktiver gjestenettverk.

Del nettverket ditt på en trygg måte

Opprett et gjestenettverk, slik at venner og besøkende kan bruke Wi-Fi-nettverket uten at nettverkssikkerheten settes i fare. Kom i gang ved å markere basestasjonen, klikke på Rediger, klikke på Trådløst og markere Aktiver gjestenettverk.

AirPort-verktøy-valg, som viser avkrysningsrutene Søk etter oppdateringer når AirPort-verktøy startes og Søk etter oppdateringer automatisk.

Oppdater basestasjonene automatisk

Hold nettverket oppdatert ved å la AirPort-verktøy automatisk sjekke om det finnes programvareoppdateringer. Velg AirPort-verktøy > Valg, og velg et alternativ.

Den visuelle oversikten i AirPort-verktøy for iOS.

Administrer Wi-Fi-nettverket fra iOS-enheten din

Med AirPort-verktøy for iOS kan du konfigurere og overvåke nettverket fra iPhone eller iPad like enkelt som på Mac. Last ned appen fra App Store på iOS-enheten.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.