Organisasjons-ID

En organisasjons-ID er den unike ID2011en din i Apple School Manager. Når du gir en Apple-autorisert forhandler eller mobiloperatør som deltar i programmet, organisasjons-ID‑en din og legger til den aktuelle forhandler-ID‑en i kontoprofilen din, godkjenner du at forhandleren sender enheter du har kjøpt av dem, til Apple, slik at serienumrene deres vises i Apple School Manager. Organisasjons-ID‑en din kan også brukes av apputviklere for distribuering av tilpassede apper som er utviklet spesifikt for organisasjonen din.