Leverandør

Leverandøren er den du kjøpte de godkjente enhetene fra. Hvis du har kjøpt enheten direkte fra Apple med en kjøpsordre (Purchase Order – PO), oppgir du Apple-kundenummeret ditt som leverandør ved bruk av Apple (direkte)-alternativet. Hvis du har kjøpt enheten av en autorisert Apple-forhandler eller mobiloperatør som deltar i programmet, legger du dem til som leverandør i kontoen din ved å oppgi den aktuelle forhandler-ID-en ved bruk av Forhandler-alternativet. Du trenger bare å legge til en leverandør i kontoprofilen én gang.