En iPhone som viser en spillelistegrafikk, spillelistetittel og Spill av-knapp i Apple Music Classical-appen.

Last ned en app som er designet for klassisk musikk

Apple Music-abonnenter kan lytte til klassisk musikk med Apple Music Classical – uten ekstra kostnad. Bla gjennom spesielt utvalgte anbefalinger og hundrevis av kuraterte spillelister for både nybegynnere og eksperter. Finn en hvilken som helst innspilling på et øyeblikk i verdens største katalog med klassisk musikk, og lytt med den høyeste lydkvaliteten uten reklame.

Få en introduksjon til Apple Music Classical

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Apple Music Classical, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden, eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.