Apple Business Manager-tjeneren for administrasjon av mobile enheter (MDM) viser enhetstilordninger.

Tilordne kjøpte enheter

Når du har kjøpt enheter, kan du automatisk tilordne dem til Apple Business Manager.

Legg til og administrer enhetene dine

Kjøp innhold med Apper og bøker i Apple Business Manager.

Kjøp innhold i volum og tilordne det til enheter

Kjøp apper og bøker i volum og tilordne dem til enheter slik at de ansatte kan bruke dem. Du kan også gi apper ny tilordning for å flytte dem mellom enheter.

Velg og kjøp innhold

Det er enkelt å opprette nye avdelinger.

Legg til avdelinger for alle kontorene i organisasjonen din

Det er enkelt å legge til avdelinger for alle kontorene, og du kan tilordne en ansvarlig leder for hver avdeling.

Opprett avdelinger

For å bla gjennom brukerhåndboken for Apple Business Manager, klikk på innholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.