Apple Business Manager-tilkobling med forent autentisering.

Bruk forent autentisering

Tilknytt Google Workspace, Microsoft Entra ID eller identitetsleverandøren din, og bruk forent autentisering for brukerkontoer og til autentisering.

Les mer om forent autentisering

Enhetsvinduet i Apple Business Manager som viser en valgt enhet og den tilhørende enhetsinformasjonen.

Administrer enheter

Forenkle utrullingen av Apple-enheter i organisasjonen.

Les mer om enhetsadministrasjon

Apple Business Manager-vinduet med Apper og bøker valgt i sidepanelet under Innhold. Det valgte panelet er for kjøp og administrasjon av lisenser for Numbers-appen.

Kjøp innhold i volum og tilordne det til enheter

Volumkjøp av apper og bøker for tilordning til enheter som de ansatte kan bruke. Du kan også gi apper ny tilordning for å flytte dem mellom enheter.

Finn ut hvordan du kjøper innhold

For å utforske brukerveiledningen for Apple Business Manager velger du innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.