Apple-kundenummer

Apple‑kundenummeret er kontonummeret (eller -numrene) Apple tilordner organisasjonen, som brukes til å kjøpe maskin- eller programvare fra Apple. Kundenummeret kreves for å verifisere at organisasjonen er godkjent til å delta i enkelte av programmene. Hvis du ikke vet hva numrene er, kontakter du kjøpsagenten din, økonomiavdelingen din eller Apple‑kundestøtte. Dette er ikke det samme som GSX-kontonummeret.

Merk: Når du oppgir Apple‑kundenummeret, skal du ikke ta med eventuelle foranstående 0-sifre.