Hjelp for App Store

Velkommen til App Store

Finn programmer og spill til Macen, og hold programmene dine og systemet ditt oppdatert.

Aktuelle programmer i App Store.
Aktuelt-visningen i App Store.

Finn det perfekte programmet

Uansett hva du vil – lære å programmere, lage sunnere mat eller spille spill – har App Store programmet for deg. Hvis du vil finne et program, klikker du på Aktuelt, Topplister eller Kategorier, eller skriver et ord eller uttrykk i søkefeltet.

Oppdateringsalternativer i App Store-valgpanelet.

Få alle programmene dine på alle datamaskinene dine

Spar tid ved å laste ned programmene du kjøper, automatisk på de andre Mac-datamaskinene dine (der du er logget på med samme Apple-ID). Velg App Store > Valg, og velg deretter «Last automatisk ned programmer kjøpt på andre Macer».

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.