Logg på App Store

Før du kan kjøpe eller oppdatere et program fra App Store, må du logge på med en Apple-ID eller opprette en Apple-ID hvis du ikke har en.

Apple-ID-påloggingsvinduet i App Store.

En Apple-ID gir deg tilgang til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Den består av en e-postadresse (for eksempel emilyparker@icloud.com) og et passord.

Merk: Enkelte steder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse som Apple-ID.

Du finner mer informasjon om Apple-ID på Nettstedet for Apple-ID-kundestøtte. Du kan opprette en Apple-ID på Apple-ID-konto-nettstedet.

Alle kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID. Hvis du gjennomfører kjøp på iPad, iPhone eller en annen Mac, logger du alltid på med samme Apple-ID, slik at du kan se alle kjøpene dine på denne Macen og laste ned eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Det anbefales at du bruker samme Apple-ID for alle Apple-tjenester, inkludert iTunes Store, App Store og iBooks Store. Hvis du imidlertid allerede bruker forskjellige Apple-ID-er for forskjellige tjenester, kan du fortsette å gjøre det. Hvis du vil vite mer, kan du se nettstedet for iTunes-kundestøtte og «Bruke forskjellige Apple-ID-er for iCloud og iTunes»-delen på Logge på med Apple-ID-siden.

Åpne App Store for meg

• Logg på med Apple-ID: Velg Butikk > Logg på, og skriv inn Apple-ID-en.

• Opprett en Apple-ID: Velg Butikk > Opprett konto. Du kan også velge Butikk > Logg på og deretter klikke på Opprett Apple-ID.

• Vis kontoinnstillinger: Logg på, og velg Butikk > Vis konto. Kontoinnstillingene omfatter Apple-ID-en, faktureringsinformasjon og kallenavnet du bruker når du skriver programomtaler. Du kan også vise kjøp som du har skjult.

• Logg av: Velg Butikk > Logg av.