Oppgradere iCloud-lagringen din på iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud > Lagring. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement. Velg et abonnement, trykk på Kjøp, og følg deretter instruksjonene på skjermen. Du kan oppgradere abonnementet ditt når som helst.

iCloud kommer med 5 GB gratis lagringsplass for iCloud-sikkerhetskopier, iCloud Drive, iCloud-bilder, Meldinger i iCloud og iCloud Mail. Musikk, filmer, apper, bøker og TV-programmer du kjøper, regnes ikke inn i denne kostnadsfrie lagringsplassen.

Les mer