Lad Apple Watch med Apple Watch sin magnetiske dokkingstasjon

Finn ut hvordan du lader Apple Watch med Apple Watch sin magnetisk dokkingstasjon, og få hjelp hvis du ikke får den til å lade.

Lade Apple Watch

1. Plugg den magnetiske dokkingstasjonen inn i en Apple USB strømadapter.
  2. Koble deretter strømadapteren til et strømuttak.
  3. Plasser baksiden av Apple Watch på laderen. Laderes magneter justerer Apple Watch, og du vil se et ladesymbol på urskiven.
  4. La Apple Watch få tid til å lade. Mens enheten lades, ser du et grønt lynsymbol på skjermen på Apple Watch.

Du kan lade Apple Watch i flat posisjon med reimen åpen, eller liggende på siden. Hvis du lader den liggende på siden, går klokken automatisk inn i nattbordmodus, slik at du kan bruke den som vekkerklokke også.

Få hjelp

Hvis Apple Watch ikke lader:
  1. Fjern all plastinnpakning fra begge sider av laderen.
  2. Undersøk baksiden av Apple Watch, laderen og magneten for å se om det er skitt eller støv.
  3. Hvis Apple Watch er tom for batteristrøm, må du kanskje vente noen minutter før det grønne lynsymbolet vises etter at du har begynt å lade enheten.

Hvis du ser «tilbehøret støttes ikke for lading» på skjermen:

1. Fjern all plastinnpakning fra begge sider av laderen.
  2. Pass på at klokken din ligger riktig på laderens magneter.

Finn ut mer om Apple Watch, batteriet dens og lading av dette