Betaversjonen av iWork for iCloud: Vanlige spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om betaversjonen av iWork for iCloud.

Hva er betaversjonen av iWork for iCloud?

iWork for iCloud er en pakke med Internett-programmer som gjør det enkelt for alle å opprette og redigere flotte dokumenter, regneark og presentasjoner ved å bruke Pages, Numbers og Keynote på en Mac- eller PC-nettleser.

Hvordan får jeg tilgang til betaversjonen av iWork for iCloud?

Alle brukere som har en iCloud-konto, får tilgang til iWork for iCloud-appene ved å gå til icloud.com. Betaversjonen av  iWork for iCloud er bare tilgjengelig på amerikansk engelsk.

Må jeg ha iWork for iOS eller iWork for Mac for å få tilgang til betaversjonen av iWork for iCloud?

Nei. Du trenger bare å gå til icloud.com og logge på iCloud-kontoen for å begynne å bruke betaversjonen av iWork for iCloud.

Hva er forskjellen mellom appene i iWork for Mac og betaversjonen av iWork for iCloud?

Vi laget iWork for Mac for å utnytte Mac-maskinvare og OS X for å gi best mulig ytelse på skrivebordet, mens iWork for iCloud ble laget for å gi best mulig ytelse på nettet.

Hvordan fungerer betaversjonen av iWork for iCloud med iCloud Drive?

iCloud Drive lagrer iWork-dokumentene dine og holder dem oppdatert på tvers av iWork-appene på Mac, iPhone, iPad og iPod touch. Med betaversjonen av iWork for iCloud kan du opprette, få tilgang til og redigere disse dokumentene fra en nettleser på en Mac eller PC. Lær hvordan du åpner iWork-filer i betaversjonen av iWork for iCloud og hvordan du bruker iWork med iCloud Drive.

Hva er systemkravene for betaversjonen av iWork for iCloud?

Betaversjonen av iWork for iCloud er tilgjengelig på amerikansk engelsk og krever en iCloud-konto, en Internett-forbindelse og en datamaskin som kjører et operativsystem og en nettleser som støttes. Når du skal sette opp iCloud-kontoen, trenger du en støttet iOS-enhet eller Mac.

Hvor sikre er dokumentene mine i betaversjonen av iWork for iCloud?

iCloud sikrer dataene dine ved å kryptere dem når de sendes over Internett, lagrer dem i et kryptert format på tjeneren og bruker sikre kjennetegn til godkjenning. Dette betyr at dokumentene beskyttes både når de overføres til enhetene dine, og når de er lagret i nettskyen. iCloud benytter 128-bits AES-kryptering som et minimum – det samme sikkerhetsnivået som større finansinstitusjoner bruker – og leverer aldri krypteringsnøkler til noen tredjepart.

Hvor mye gratis lagringsplass får jeg fra betaversjonen av iWork for iCloud?

iCloud-kontoen inkluderer 5 GB med gratis lagringsplass for Mail, iCloud Drive, inkludert betaversjonen av iWorks for iCloud, og din iCloud-sikkerhetskopi. Musikk du har kjøpt, appene dine, bøkene dine, TV-programmene dine og Bildestrøm-albumet regnes ikke inn i disse 5 GB med gratis lagringsplass. Du kan også kjøpe mer lagringsplass mot en månedlig avgift.

Fungerer betaversjonen av iWork for iCloud på iOS-enheter eller andre mobile plattformer?

Betaversjonen av iWork for iCloud krever en Mac eller PC med et operativsystem og en nettleser som støttes. Betaversjonen av iWork for iCloud er ikke tilgjengelig for mobile nettlesere. Du kan imidlertid laste ned iWork for iOS fra App Store.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.