Funksjoner i Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com

Pages, Numbers og Keynote er tilgjengelig på Mac, iPhone, iPad og iCloud.com. Les om hvilke funksjoner som fungerer annerledes på iCloud.com.

Filbegrensninger i Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com

• Du kan legge til GIF-, JPEG- og PNG-bilder på opptil 50 MB hver. For å legge til større bilder kan du bruke Pages, Numbers og Keynote fra Mac, iPhone eller iPad. Deretter kan du vise bildene i dokumentene dine på iCloud.com.

• Du kan lime inn ca. 2 millioner tegn i et dokument om gangen.

• I et Numbers-regneark kan du opprette så mange ark du vil. Hver tabell kan ha opptil 255 kolonner, 65 535 rader og ca. 130 000 celler med data. Du kan se regneark som har tabeller med flere rader og kolonner, men du kan ikke redigere dem.

• Du kan endre opptil 100 000 celler om gangen.

• Opptil 100 personer kan vise og redigere delte dokumenter samtidig.

• Du kan se dokumenter med vertikal tekst, men du kan ikke redigere dem.

Forskjeller i funksjoner i Pages på iCloud.com

Disse funksjonene i Pages på iCloud.com avviker fra funksjonene i Pages på Mac, iPhone eller iPad:

• Hvis du sporer endringer i et Pages-dokument, kan du åpne dokumentet med Pages på iCloud.com, men du kan ikke redigere det. Hvis du eier dokumentet, kan du slå av Spor endringer når du åpner det i Pages for Mac, iPhone eller iPad. Finn ut mer om sporing av endringer.

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.

• Når du redigerer en fil som har et 3D-objekt, vises 3D-objektet som et statisk bilde, alternativene Spill av, Pause og Roter vises ikke og begrensede inspektøralternativer er tilgjengelige.

• Du kan vise, men ikke redigere ligninger, forklaringslinjer til diagrammer og betingede uthevingsregler.

• Forløpningstekstfyll og bildetekstfyll vises som heldekkende farger.

• Ikke-heltrukne tekstkonturer vises som heltrukne konturer.

• Buede skygger og kontaktskygger vises som skygger.

• Du kan ikke kopiere og lime inn sider eller inndelinger.

• Du kan ikke redigere sidemaler, endre maler for en side eller bruke en mal på en side på nytt.

• Du kan ikke legge til eller spille av innebygde nettvideoer.

• E-postfletting er ikke tilgjengelig i Pages på iCloud.com. Hvis du åpner et dokument som inneholder e-postflettingsfelt, må du legge merke til forskjellene:

• Utheving av flettefelt vises ikke som standard.

• Hvis du klikker på flettefelttekst, vises utheving av flettefelt for det feltet.

• Tekst i flettefelt kan slettes i en handling.

• Oppdateringer om deltakeraktivitet i samarbeidsdokumenter på iCloud.com kan bare ses av deltakere som bruker Pages på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan åpne et dokument med en SVG-fil og se på den, men du kan ikke åpne SVG-filen for å redigere den i en annen app.

Forskjeller i funksjoner i Numbers på iCloud.com

Disse funksjonene i Numbers på iCloud.com avviker fra funksjonene i Numbers på Mac, iPhone eller iPad:

• Skjemaene i et Numbers for iPhone/iPad-regneark er skjulte når du åpner regnearket i Numbers på iCloud.com.

• I Numbers på iCloud.com kan du redigere en tabell som er koblet til et skjema, og disse redigeringene vises i skjemaet når du åpner regnearket i Numbers for iPhone eller iPad.

• Hvis du sletter en tabell som er knyttet til et skjema i Numbers på iCloud.com, tømmes skjemaet. Hvis du slår sammen celler i en tabell som er knyttet til et skjema, kan det hende at skjemaet tømmes.

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.

• Når du redigerer en fil som har et 3D-objekt, vises 3D-objektet som et statisk bilde, alternativene Spill av, Pause og Roter vises ikke og begrensede inspektøralternativer er tilgjengelige.

• Du kan vise, men ikke redigere ligninger, forklaringslinjer til diagrammer og betingede uthevingsregler.

• Forløpningstekstfyll og bildetekstfyll vises som heldekkende farger.

• Ikke-heltrukne tekstkonturer vises som heltrukne konturer.

• Buede skygger og kontaktskygger vises som skygger.

• Du kan ikke legge til eller spille av innebygde nettvideoer.

• Du kan ikke lage områdebaserte pivottabeller.

• Du kan ikke lage øyeblikksbilder av pivottabeller.

• Du kan ikke redigere et pivotdiagrams datareferanser.

• Oppdateringer om deltakeraktivitet i samarbeidsregneark på iCloud.com kan bare ses av deltakere som bruker Numbers på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan åpne et regneark med en SVG-fil og se på den, men du kan ikke åpne SVG-filen for å redigere den i en annen app.

Forskjeller i funksjoner i Keynote på iCloud.com

Disse funksjonene i Keynote på iCloud.com avviker fra funksjonene i Keynote på Mac, iPhone eller iPad:

• Du kan ikke vise eller redigere handlingsbygg, men de beholdes i presentasjonen og kan vises og redigeres på Mac, iPhone eller iPad.

• Overganger og bygg som ikke støttes i Keynote på iCloud.com, vises med Overtoning. De opprinnelige overgangene beholdes i dokumentet og kan vises og redigeres i Keynote for Mac, iPhone eller iPad.

• Lydsporet (lyden som spilles av under lysbildefremvisningen) spilles ikke av på iCloud.com. Lydsporet forblir i dokumentet og spilles av i Keynote for Mac, iPhone eller iPad.

• Innspilt lyd (fortellerstemme) spilles ikke av på iCloud.com. Den forblir i dokumentet og spilles av i Keynote for Mac, iPhone eller iPad. Hvis du redigerer dokumentet i Keynote på iCloud.com, kan opptaket komme i utakt med lysbildeserien.

• Innstillingene for automatisk avspilling av lysbildeserier når de åpnes, og for omstart av lysbildeserier etter inaktivitet, ignoreres.

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.

• Når du redigerer en fil som har et 3D-objekt, vises 3D-objektet som et statisk bilde, alternativene Spill av, Pause og Roter vises ikke og begrensede inspektøralternativer er tilgjengelige.

• Når du spiller av en presentasjon, vises 3D-objekter som 2D-objekter og animasjonene følger standardene for 2D-objekter.

• Du kan vise, men ikke redigere ligninger, forklaringslinjer til diagrammer og betingede uthevingsregler.

• Forløpningstekstfyll og bildetekstfyll vises som heldekkende farger.

• Ikke-heltrukne tekstkonturer vises som heltrukne konturer.

• Buede skygger og kontaktskygger vises som skygger.

• Du kan ikke redigere lysbildelayouter, endre layout for et lysbilde eller legge til en layout på nytt på et lysbilde.

• Filmer og lyd spilles ikke av under overgangen fra det ene lysbildet til det neste.

• Du kan ikke bruke Disposisjonsvisning.

• Du kan ikke legge til et nytt direktesendt videoobjekt, men du kan redigere eksisterende direktesendte videoobjekter.

• Hvis du har et direktesendt videoobjekt i presentasjonen, får det ikke tilgang til kameraet eller enhetene dine når du presenterer det.

• Dynamiske bakgrunner spilles ikke av og vises som statiske bilder.

• Oppdateringer om deltakeraktivitet i samarbeidspresentasjoner på iCloud.com kan bare ses av deltakere som bruker Keynote på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan åpne en presentasjon med en SVG-fil og se på den, men du kan ikke åpne SVG-filen for å redigere den i en annen app.