Må jeg registrere AppleCare-avtalen min?

Hvis du lurer på om du trenger å registrere din AppleCare Protection Plan, starter du her.

Hvis du kjøpte AppleCare-avtalen samtidig med en Mac, iPad, iPhone, iPod, Apple TV eller Apple-skjerm fra Apple Online Store, en Apple Store-butikk eller en utvalgt Apple-forhandler, kan AppleCare-avtalen ha blitt registrert automatisk. Hvis det er tilfelle, vil du motta et bevis på dekningen, enten umiddelbart i form av en kvittering som angir sluttdatoen for dekningen, eller innen 30 dager i form av et dekningsbevis fra Apple.

Hvis du kjøpte AppleCare-avtalen og produktet som dekkes, separat, eller hvis du kjøpte maskinvaren fra en forhandler som ikke automatisk registrerer AppleCare-avtalen, må du registrere den.

Merk: Det kan ta opptil 24 timer før registreringen er synlig i Apples systemer.

1. Logg deg på

Gå til siden Kundestøtte for AppleCare-avtale. Klikk på Vis-knappen og logg på med Apple-IDen din for å vise AppleCare-avtalene dine.

2. Kontroller avtalene

Hvis avtalen din er oppført, trenger du ikke å registrere den. Hvis du brukte Apple-IDen din under kjøpet, vil avtalen vises etter at bestillingen er sendt.

3. Registrer

Hvis en av avtalene dine ikke er oppført, klikker du på Registrer en AppleCare-avtale.

4. Kontroller dekningen for Apple-maskinvare

Hvis du vil se dekningsstatusen for et serienummer uten å bruke Apple-IDen din, kan du gå til Apples dekningskontroll

5. Administrer

Hvis du ikke kan registrere en avtale, kan du lese om hvordan du administrerer AppleCare-produktene dine.