Om sikkerhetsinnholdet i Safari 16

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 16.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Safari 16

Utgitt 12. september 2022

Safari Extensions

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Monterey

Virkning: Et nettsted kan være i stand til å spore brukere gjennom Safari-nettutvidelser

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

WebKit Bugzilla: 242278

CVE-2022-32868: Michael

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Monterey

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med bufferoverflyt ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

WebKit Bugzilla: 241969

CVE-2022-32886: P1umer, afang5472, xmzyshypnc

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Monterey

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret grenseverdikontroll.

WebKit Bugzilla: 242762

CVE-2022-32912: Jeonghoon Shin (@singi21a) hos Theori som jobber med Trend Micro Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Monterey

Virkning: Besøk på et nettsted som skjuler skadelig innhold, kan føre til UI-forfalskning

Problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av grensesnittet.

WebKit Bugzilla: 243236

CVE-2022-32891: @real_as3617 og en anonym forsker

Oppføring oppdatert 27. oktober 2022

WebKit Sandboxing

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Monterey

Virkning: En sandkasseprosess kan omgå sandkasserestriksjoner

Beskrivelse: Et tilgangsproblem ble løst med forbedringer av sandkassen.

WebKit Bugzilla: 243181

CVE-2022-32892: @18楼梦想改造家 og @jq0904 fra DBAppSecurity's WeBin lab

Oppføring lagt til 27. oktober 2022

WebKit Storage

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Monterey

Virkning: En app kan være i stand til å omgå personvernpreferanser

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av buffere.

CVE-2022-32833: Csaba Fitzl (@theevilbit) fra Offensive Security, Jeff Johnson

Oppføring lagt til 22. desember 2022

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.