Hvis du trenger å endre eller oppdatere betalingsmåten for Apple-ID-en din

Betalingsinformasjonen du bruker for Apple-mediekjøp og -abonnementer kan oppdateres automatisk av finansinstitusjonen din. Finn ut hvordan du redigerer betalingsmåten din manuelt.

Oppdater betalingsmåten din på iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt.

3. Trykk på Betaling og levering. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.

4. Hvis du trenger å oppdatere faktureringsinformasjonen for et eksisterende kort, trykker du på betalingsmåten og deretter på Rediger.

No alt supplied for Image
  5. Skriv inn den nye faktureringsinformasjonen din. Deretter trykker du på Ferdig.

Hvis det oppstår et problem, endrer du betalingsmåten din

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt.

3. Trykk på Betaling og levering. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.

4. Trykk på Legg til betalingsmåte, legg inn den nye betalingsmåten, og trykk på Ferdig.

5. Trykk på Rediger.

6. Trykk på den røde sletteknappen ved siden av den gamle betalingsmåten, og trykk på Fjern.

No alt supplied for Image
  7. Hvis du vil, kan du deretter legge til den gamle betalingsmåten på nytt med oppdatert faktureringsinformasjon.

Oppdater betalingsmåten din på Mac

1. Åpne App Store.

2. Klikk på navnet ditt. Hvis navnet ditt ikke vises, klikker du på Logg på, logger deg på med Apple‑ID‑en din og klikker deretter på navnet ditt.

3. Klikk på Kontoinnstillinger. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.

4. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon.

5. Hvis du trenger å oppdatere faktureringsinformasjonen for et eksisterende kort, klikker du på Rediger ved siden av betalingsmåten.

No alt supplied for Image
  6. Skriv inn den nye faktureringsinformasjonen. Deretter klikker du på Ferdig.

Hvis det oppstår et problem, endrer du betalingsmåten din

1. Åpne App Store.

2. Klikk på navnet ditt. Hvis navnet ditt ikke vises, klikker du på Logg på, logger deg på med Apple‑ID‑en din og klikker deretter på navnet ditt.

3. Klikk på Kontoinnstillinger. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.

4. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon.

5. Klikk på Legg til betaling, og legg inn den nye betalingsmåten. Klikk på Ferdig.

6. Klikk på Rediger ved siden av den gamle betalingsmåten, og klikk på Fjern betalingsmåte.

No alt supplied for Image
  7. Hvis du vil, kan du deretter legge til den gamle betalingsmåten på nytt med oppdatert faktureringsinformasjon.

Oppdater betalingsmåten din på en Windows-PC

1. Åpne Apple Music- eller Apple TV-appen på Windows-PC-en. Finn ut hvordan du skaffer deg Apple-apper for Windows.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet. Deretter klikker du på Vis kontoen min. Det kan være at du må logge deg på med Apple-ID-en din først. (Hvis du har iTunes for Windows, bruker du menylinjen til å velge Konto > Vis kontoen min.)

No alt supplied for Image
  3. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon.

4. Hvis du trenger å oppdatere faktureringsinformasjonen for et eksisterende kort, klikker du på Rediger ved siden av betalingsmåten.

5. Skriv inn den nye faktureringsinformasjonen. Deretter klikker du på Ferdig.

Hvis det oppstår et problem, endrer du betalingsmåten din

1. Åpne Apple Music- eller Apple TV-appen på Windows-PC-en. Finn ut hvordan du skaffer deg Apple-apper for Windows.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet. Deretter klikker du på Vis kontoen min. Det kan være at du må logge deg på med Apple-ID-en din først. (Hvis du har iTunes for Windows, bruker du menylinjen til å velge Konto > Vis kontoen min.)

3. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon.

4. Klikk på Legg til betaling, og legg inn den nye betalingsmåten. Klikk på Ferdig.

5. Klikk på Rediger ved siden av den gamle betalingsmåten, og klikk på Fjern betalingsmåte.

No alt supplied for Image
  6. Hvis du vil, kan du deretter legge til den gamle betalingsmåten på nytt med oppdatert faktureringsinformasjon.

Flere måter å administrere betalingsmåtene dine på