Konfigurer og bruk Varsle hvis gjenglemt i Hvor er?-appen

Med Varsle hvis gjenglemt får du et varsel fra iPhonen når du legger igjen en kompatibel Apple-enhet, en AirTag eller tilbehør som er registrert på Hvor er?-nettverket, på et ukjent sted. Finn ut hvordan du konfigurerer Varsle hvis gjenglemt i Hvor er?-appen. Og legg til steder der du ikke ønsker å bli varslet om du legger igjen noe der.

Dette trenger du

Du kan bruke Varsle hvis gjenglemt på iPhone med iOS 15 eller nyere, iPad med iPadOS 15 eller nyere, Mac med Apple-chip, og med enheter og tilbehør som er kompatible med Hvor er?. For AirPods Pro, AirPods Max og AirPods (3. generasjon) trenger du en iPhone 12 eller nyere.

Konfigurer Varsle hvis gjenglemt

1. Åpne Hvor er?-appen på iPhone.

2. Trykk på Enheter eller Objekter.

3. Trykk på en enhet.

Turn on Notify When Left Behind notifications on iPhone
  4. Under Varsler trykker du på Varsle hvis gjenglemt. Hvis du ikke ser Varsle hvis gjenglemt, kan det hende at den aktuelle enheten ikke støttes.

5. Slå på eller av Varsle hvis gjenglemt.

Se hvor du la igjen enheten din

1. Når du har konfigurert Varsle hvis gjenglemt, får du et varsel på iPhonen hvis du legger igjen en enhet eller et objekt på et ukjent sted.*

A Notify When Left Behind notification on iPhone
  2. Trykk på varselet for å se hvor du la igjen objektet.

3. Trykk på Fortsett for å åpne Hvor er?-appen.

No alt supplied for Image
  4. I Hvor er?-appen kan du

• trykke på Veibeskrivelser til enheten eller objektet du la igjen

• trykke på Ikke varsle meg her om du ikke ønsker å bli varslet når du legger igjen noe på det stedet

*For AirPods som har blitt gjenglemt mens de lå i etuiet, kan du bare se Varsle hvis gjenglemt-varsler i opptil 24 timer.

Legg til steder der du ikke ønsker å bli varslet

1. Åpne Hvor er?-appen på iPhone.

2. Trykk på Enheter eller Objekter.

3. Trykk på en enhet.

4. Under Varsler trykker du på Varsle hvis gjenglemt.

Set a location as Home, so that you don't receive Notify When Left Behind notifications at that location
  5. Herfra kan du

• se hjemmet ditt som et sted der du ikke ønsker å bli varslet

• trykke på Nytt sted for å legge til steder der du ikke ønsker å bli varslet når du legger igjen noe der

• Trykk på sletteknappenNo alt supplied for Image ved et sted der du ønsker å bli varslet hvis du legger igjen noe.