Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.11.3 for Windows

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.11.3 for Windows.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

iTunes 12.11.3 for Windows

Utgitt 22. april 2021

CFNetwork

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan avsløre sensitiv brukerinformasjon

Beskrivelse: Et problem med initialisering av minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2021-1857: en anonym forsker

CoreText

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere

Virkning: Behandling av en skadelig font kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2021-1811: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til et skriptangrep mellom nettsteder

Beskrivelse: Et problem med validering av inndata ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2021-1825: Alex Camboe fra Aon’s Cyber Solutions

WebRTC

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere

Virkning: En ekstern angriper kan forårsake uventet systemavslutning eller skadet kjerneminne

Beskrivelse: Et problem med fortsatt bruk etter frigjøring ble løst med forbedret minnestyring.

CVE-2020-7463: Megan2013678

Ytterligere anerkjennelser

CoreCrypto

Vi vil gjerne takke Andy Russon fra Orange Group for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.