Slik slår du på repetisjon av musikk på en Android-enhet

Finn ut hvordan du slår repetisjon på eller av i Apple Music-appen på Android-enheten din.

Slik gjentar du et album eller en spilleliste

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Spill av et album eller en spilleliste.
  3. Trykk på sangen som spilles, nederst på skjermen.
  4. På skjermen som vises, trykker du på Neste som spilles-knappen Neste som spilles-knappen nederst til høyre.
  5. Trykk på Gjenta Gjenta-knappen øverst i vinduet Neste som spilles til den endres til Gjenta alt. Når Gjenta-knappen er uthevet, er Gjenta alt slått på.

Slik gjentar du en sang

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Spill av en sang.
  3. Trykk på sangen som spilles, nederst på skjermen.
  4. På skjermen som vises, trykker du på Neste som spilles-knappen Neste som spilles-knappen nederst til høyre.
  5. Trykk på Gjenta-knappen Gjenta-knappen øverst på Neste som spilles-skjermen til den endres til Gjenta en. Når Gjenta-knappen er uthevet med tallet 1, er Gjenta en slått på.

Slik slår du av repetisjon

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Trykk på sangen som spilles, nederst på skjermen.
  3. På skjermen som vises, trykker du på Neste som spilles-knappen Neste som spilles-knappen nederst til høyre.
  4. Trykk på Gjenta en eller Gjenta alt øverst på Neste som spilles-skjermen til den endres til Gjenta av. Når Gjenta-knappen ikke er uthevet, er gjenta slått av.

Kan du ikke se Gjenta-knappen?

• Forsikre deg om at Apple Music-appen er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Hvis du spiller musikk i Autoavspilling-køen, forsvinner Gjenta-knappen. Du kan ikke gjenta sanger i Autoavspilling-køen. Hvis du spiller musikk på repetisjon, spilles bare den musikken. Du ser ikke Autoavspilling-køen før du slår av repetisjon. Finn ut mer om Autoavspilling.

Finn ut hvordan du spiller av sanger om igjen på andre enheter

Tilgjengeligheten til Apple Music varierer etter land og område. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.