Legg til musikken i køen din som skal spilles videre på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet

Spill av en sang, og spill deretter av lignende sanger automatisk. Eller lag en kø med musikk du ønsker skal være de neste til å spilles av. Del styring over køen din.  Du kan også overføre køen mellom iPhone og HomePod, slik at du kan holde i gang musikken uten å gå glipp av noe – utelukkende i Apple Music.

La Autoavspilling velge hva som skal spilles videre

Med Autoavspilling slipper du å gjøre jobben med velge hva du skal spille videre. Bare spill en sang, så finner Autoavspilling lignende sanger og spiller dem etterpå.

Slik ser du Autoavspilling-køen din:

1. Trykk på sangen som spilles, nederst på skjermen.

2. Trykk på Neste som spillesNeste som spilles-symbolet nederst til høyre på skjermen.

3. Rull ned til Autoavspilling.

For å slå Autoavspilling av eller på trykker du på Autoavspilling-knappenAutoavspilling-symbolet øverst til høyre på skjermen. Hvis du slår av Autoavspilling på en av enhetene dine, vil Autoavspilling også bli slått av på samtlige enheter som er logget på med Apple-ID-en din.

iPhone som viser Autoavspilling-knappen på Spiller av neste-skjermen

Autoavspilling er kun tilgjengelig hvis du abonnerer på Apple Music.

Velg hva du ønsker å spille av videre

1. Åpne Apple Music-appen og spill av musikk.

2. Finn en sang, et album eller en spilleliste du vil spille av videre.

3. Når du finner noe, trykker og holder du på elementet, og velger når du vil at det skal spilles av:

• For å spille av valget ditt rett etter sangen som spilles, trykker du på Spill av som nesteSpill av som neste-symbolet.

• For å flytte valget til bunnen av musikkøen, trykk på Spill av sist Spill av sist-symbolet.

iPhone som viser en sang som er valgt til å være neste som spilles av

Se og endre hva som er neste til å spilles av

1. Trykk på sangen som spilles, nederst på skjermen.

2. Trykk på Neste som spillesNeste som spilles-symbolet nederst til høyre på skjermen.

3. Herfra kan du se og redigere Spiller av neste- og Autoavspilling-køene.

• Omorganiser musikk: Dra de tre linjeneOmorganiser-symbolet ved siden av en sang opp eller ned.

• fjerne en sang: Sveip til venstre på en sang, og trykk på Fjern.

iPhone som viser musikk som omorganiseres på Spiller av neste-skjermen

Hvis du spiller av musikk som ikke ligger i køen, vil du se et alternativ for å slette musikkøen. Hvis du velger Slett, erstattes musikken i køen med musikken du har valgt å spille.

Del kontroll over musikkøer på Apple TV eller HomePod

Hvis du er hjemme hos en venn eller har gjester på besøk, kan du legge til musikk i køen på en Apple TV eller HomePod. Alle som ønsker å legge til musikk må abonnere på Apple Music og ha en iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til det samme Wi-Fi-nettverket som Apple TV eller HomePod.

2. Åpne Apple Music-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

3. Trykk på spilleren nederst på skjermen.

4. Trykk på AirplayAirPlay-symbolet.

5. Rull til kortet for HomePod eller Apple TV, og trykk på det. Trykk på kortet igjen for å gå tilbake til Apple Music-appen og se musikkøen for den aktuelle enheten.

6. Finn en sang, et album eller en spilleliste du vil spille av, berør og hold på elementet og velg når du ønsker det skal spilles av:

• For å spille av valget ditt rett etter sangen som spilles, trykk på Spill av neste Spill av neste-symbolet.

• For å flytte valget ditt til bunnen av musikkøen, trykk på Spill av sist Spill av sist-symbolet.

Overfør musikkøen mellom iPhone og HomePod

Oppdater HomePod og iPhone til den nyeste versjonen av iOS. Da kan du overføre det du lytter til, mellom de to enhetene – automatisk eller ved å trykke.

• Hvis du ønsker å overføre det som spilles av på iPhone til HomePod, plasser iPhone maksimalt 90 cm fra HomePod. Trykk på meldingen på iPhone der det står Spill av på HomePod.

• Hvis du vil at avspillingen skal overføres mellom iPhone og HomePod automatisk, holder du iPhone rett over toppen av HomePod.

HomePod er ikke tilgjengelig i alle land og regioner.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.