Om sikkerhetsinnholdet i iOS 14.4.2 og iPadOS 14.4.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iOS 14.4.2 og iPadOS 14.4.2.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

iOS 14.4.2 og iPadOS 14.4.2

Utgitt 26. mars 2021

WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 6s og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air 2 og nyere, iPad (5. generasjon og nyere), iPad mini 4 og nyere og iPod touch (7. generasjon)

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder. Apple kjenner til en rapport om at dette problemet kan ha vært under aktiv utnyttelse.

Beskrivelse: Dette problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av levetiden til objekter.

CVE-2021-1879: Clement Lecigne fra Google Threat Analysis Group og Billy Leonard fra Google Threat Analysis Group

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.