Slik bruker du MagSafe Duo-laderen med iPhone 12-modeller og Apple Watch

Finn ut hvordan du lader iPhone 12 og Apple Watch trådløst med MagSafe Duo-laderen.

MagSafe Duo-laderen er laget for å virke med iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch (alle modeller), Apple MagSafe-tilbehør og Qi-sertifiserte enheter og tilbehør.

Bruk den medfølgende USB-C-til-Lightning-kabelen for å koble MagSafe Duo-laderen til en anbefalt USB-C-strømadapter fra Apple på 20 watt (W) eller mer, eller til en kompatibel USB-C-adapter fra en tredjepart*. Du kan også koble til en USB-C-port på en Mac eller PC.

Plasser MagSafe Duo-laderen vendt oppover – som vist – på en jevn overflate uten metallgjenstander eller andre fremmedlegemer.

* USB-C-strømadapteren på 29 watt fra Apple er ikke kompatibel med MagSafe Duo-laderen.

Få raskere trådløs lading for iPhone 12-modeller

MagSafe Duo-laderen er laget for å lade iPhone 12 og Apple Watch samtidig trådløst på en rask og trygg måte. Systemet tilpasser seg forholdene på en intelligent måte for å optimalisere lading av iPhone 12 med en maksimal effekt på opptil 14 watt. Den faktiske effekten som leveres til iPhone, varierer avhengig av strømadapterens utgangseffekt og systemforhold. MagSafe Duo-laderen gir iPhone 12 mini en maksimal effekt på opptil 12 watt.

Det er viktig at du kobler til en strømkilde før du legger iPhone på MagSafe Duo-laderen. Dette gjør at MagSafe vet at det er trygt å levere maksimal effekt. Hvis du har lagt iPhonen på MagSafe Duo-laderen før du kobler til en strømkilde, fjerner du bare iPhonen fra MagSafe-laderen, venter tre sekunder, og deretter legger du den tilbake for å gjenoppta maksimal effekt.

MagSafe Duo-laderen er laget for å kunne øke den maksimale effekten opp til 9 volt (V) og 3 ampere (A) med en USB PD-kompatibel strømadapter. MagSafe optimaliserer strømforsyningen til iPhone dynamisk. Strømforsyningen til iPhone 12 varierer over tid og avhenger av ulike faktorer som temperatur og systemaktivitet.

Alle strømadaptere har ulike spesifikasjoner for hvor mye strøm de kan levere, og hvor raskt de kan levere den. MagSafe Duo-laderen krever følgende spesifikasjoner for å gi raskere trådløs lading:

• USB-C-kontakt (USB-A støttes ikke)
  • Strømadapter på 9 V / 2,22 A som leverer opptil 11 watt
  • Strømadapter på 9 V / 3 A og høyere som leverer opptil 14 watt
  • iPhone 12 mini kan oppnå opptil 12 W for raskere trådløs lading med minst 9 V / 2,62 A
  • Adaptere med høyere utgangseffekt (9 V / 3 A eller høyere) gir også maksimal effekt på opptil 14 W for iPhone 12

For å bruke både iPhone- og Watch-laderen samtidig krever MagSafe Duo-laderen minst 15 watt (5 V / 3 A eller 9 V / 1,67 A), men dette vil føre til at ladingen går saktere.

Når Lightning-tilbehør som for eksempel hodetelefoner er tilkoblet, begrenses ladingen til 7,5 W for å samsvare med forskriftsmessige standarder.

Slik lader du Apple Watch

Du kan lade Apple Watch mens den ligger flatt med remmen åpen, eller liggende på siden, ved å løfte den induktive ladekontakten. Hvis du lader den liggende på siden, går klokken automatisk i nattbordmodus, slik at du kan bruke den som vekkerklokke også.

Plasser baksiden av Apple Watch på ladekontakten, med kontakten stående eller flat. Når Apple Watch begynner å lade, ser du ladeindikatoren på skjermen.

Finn ut mer

• MagSafe Duo-laderen er laget for å lade Apple Watch og gi raskere og mest effektiv lading av iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og MagSafe-tilbehør fra Apple.
  • Når du lader en Qi-kompatibel enhet uten MagSafe med en MagSafe Duo-lader, reduseres strømforsyningen, og ladingen kan gå tregere enn på en vanlig Qi-lader.
  • Ikke legg kredittkort, adgangskort, pass eller nøkkelbrikker mellom iPhonen og MagSafe Duo-laderen, ettersom dette kan skade magnetstripene eller RFID-brikkene i disse gjenstandene. Hvis etuiet ditt inneholder noen av disse sensitive gjenstandene, må du fjerne dem før lading eller forsikre deg om at de ikke ligger mellom enhetens bakside og laderen.
  • Hvis iPhone er koblet til både en MagSafe Duo-lader og strøm via en Lightning-port, lades iPhonen via Lightning-kontakten.
  • Som med andre trådløse ladere kan iPhonen eller MagSafe Duo-laderen bli noe varmere mens iPhonen lades. For å forlenge batteriets levetid hvis batteriet blir for varmt, kan programvare begrense lading over 80 prosent.
  • Hvis du oppbevarer iPhone i et skinnetui mens du lader med MagSafe Duo-laderen, kan det oppstå runde avtrykk på etuiet som følge av trykk mot skinnet. Dette er vanlig, men hvis du vil unngå dette, foreslår vi at du ikke bruker skinnetui når du lader.
  • Som med de fleste myke materialer, kan det oppstå normal slitasje over tid ved tildekking av tilbehør. Hengselområdet på MagSafe Duo-laderen kan få rynker over tid hvis det holdes i brettet stilling. Hvis du etterlater MagSafe Duo-laderen i et veldig varmt miljø (som innsiden av en bil på en varm dag) i brettet stilling, kan det føre til mer synlige, dypere rynker i det området. Dette påvirker ikke den funksjonelle ytelsen til tilbehøret.
  • Finn ut mer om magnetene i MagSafe-produkter.