Hvis du ikke kan laste ned eller oppdatere programmer på Mac

Prøv dette hvis du har et problem når du oppdaterer eller laster ned programmer fra App Store på Mac.

Er App Store tilgjengelig?

Sjekk Apples Systemstatus-side for å se om App Store er midlertidig utilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Oppdater programmet manuelt

Er du logget på med riktig Apple-ID?

Dersom du har mer enn en Apple-ID, må du sjekke at du er logget på med den riktige Apple-ID-en.

Har du en gyldig betalingsmåte registrert?

Du må kanskje ha en betalingsmåte registrert, selv om programmet du vil laste ned er kostnadsfritt. Sjekk hvilken betalingsmåte du har registrert , og sørg for at den ikke er utløpt, avvist eller har feilet.

Hvis du ikke kan oppdatere programmer og en melding sier «kontoen din er deaktivert i App Store», kontakter du Apple-kundestøtten.

Start Macen på nytt

Start Macen på nytt. Deretter sjekker du om du kan laste ned eller oppdatere programmer.

Kontakt Apple

Hvis du fremdeles ikke kan laste ned eller oppdatere programmer på Macen, kontakter du Apple-kundestøtte.