Last ned serier og filmer du har kjøpt på nytt

Finn ut hvordan du laster ned serier eller filmer du har kjøpt fra iTunes Store- eller Apple TV-appen, på nytt.

Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Trykk på Bibliotek-fanen.
  3. Trykk på filmen eller serien du vil laste ned på nytt. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.
  4. Trykk på Last ned-knappen Last ned-knappen

Ser du ikke filmen eller TV-programmet du har kjøpt?

Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt på Mac

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Klikk på Bibliotek-fanen.
  3. Klikk på Filmer eller TV-programmer i sidepanelet.
  4. Hold pekeren over en film eller et TV-program, og klikk deretter på Last ned-knappen Last ned-knappen. Hvis du bruker Familiedeling, velger du navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres.

Ser du ikke filmen eller TV-programmet du kjøpte?

Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt i iTunes for Windows

1. Åpne iTunes.
  2. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt. Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Klikk på Filmer eller TV-programmer øverst i hjørnet i iTunes-vinduet. Hvis du bruker Familiedeling, velger du navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres.
  4. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt.
  5. Klikk på Last ned-knappen Last ned-knappen.

Ser du ikke filmen eller TV-programmet du kjøpte?

Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt på Apple TV og andre enheter

Du kan ikke laste ned filmer og TV-programmer på Apple TV, smart-TV-er og andre strømmingsenheter med Apple TV-appen. Du kan strømme filmer og TV-programmer du har kjøpt. Bare åpne Apple TV-appen og gå til biblioteket ditt.

Ser du ikke filmen eller TV-programmet du har kjøpt?

Slik laster du ned filmer og TV-serier fra Apple TV+ eller Apple TV-kanaler

TV-programmer og filmer som er inkludert i Apple TV-kanalene eller Apple TV+-abonnementet ditt, vises ikke i listen over kjøp.

Finn ut hvordan du laster ned filmer og TV-programmer fra Apple TV+ og Apple TV-kanaler.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.