Slik deler du musikk til Facebook, Instagram eller Snapchat på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du dele musikk fra Apple Music-katalogen til Facebook-, Instagram- eller Snapchat-historiene dine.

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Finn en sang, et album eller en spilleliste du vil dele.
  3. Når du finner noe, trykker du og holder på det, og deretter trykker du på Del.
  4. Trykk på Facebook, Instagram eller Snapchat i appdelen av delingsarket.
  • Hvis du ikke ser Facebook, Instagram eller Snapchat, sveiper du til venstre på appene dine, og deretter trykker du på Mer .
  • For å legge til Facebook, Instagram eller Snapchat i Favoritter i delingsarket trykker du på Mer , trykker på Rediger, og deretter trykker du på Legg til  ved siden av Facebook, Instagram eller Snapchat.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.