Slik deler du en Apple Music-spilleliste på iPhone eller iPad

Finn ut hvordan du deler spillelister i en melding, en e-post eller med AirDrop. Samt hvordan du deler spillelister til Facebook, Instagram eller andre apper for sosiale medier. Og hvis du abonnerer på Apple Music, kan du finne ut hvordan du deler spillelister på Apple Music-profilen din.

Slik deler du en spilleliste i en melding, en e-post eller med AirDrop

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Åpne en spilleliste.

3. Trykk på Mer-knappenMer-knappen øverst i spillelisten.

4. Trykk på Del spilleliste.

iPhone som viser Del spilleliste i menyen som vises når du trykker på Mer-knappen

5. I delingsarket velger du blant følgende:

• Trykk på AirDrop, og velg deretter en Apple-enhet som er i nærheten. Finn ut mer om AirDrop.

• Trykk på Meldinger, Mail eller en meldingsapp fra en tredjepart, skriv inn en kontakt og trykk på Send. Hvis du ikke ser appen du vil dele med, må du kontrollere at appen er installert på iPhonen eller iPaden. Deretter sveiper du mot venstre over appene i delingsarket og trykker på Mer-knappenMer-knappen.

Slik deler du spillelister til Facebook, Instagram, Snapchat eller andre apper for sosiale medier

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Åpne en spilleliste.

3. Trykk på Mer-knappenMer-knappen øverst i spillelisten.

4. Trykk på Del spilleliste.

5. I app-delen av delingsarket trykker du på Facebook, Instagram, Snapchat eller en annen app for sosiale medier. Hvis du ikke ser appen du vil dele med, må du kontrollere at appen er installert på iPhonen eller iPaden. Deretter sveiper du mot venstre over appene i delingsarket og trykker på Mer-knappenMer-knappen.

iPhone som viser delingsarket

Slik deler du en spilleliste på Apple Music-profilen din

Hvis du har en profil på Apple Music, kan du gjøre en spilleliste offentlig, slik at alle kan finne den når de søker i Apple Music.

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Trykk på bildesymboletbildesymbolet eller bildet ditt øverst i Apple Music-appen.

3. Hvis du har en profil, trykker du på Vis profil. Hvis du ikke har en profil, trykker du på Opprett en profil.

4. Trykk på Rediger.

5. Velg spillelistene du vil dele på profilen din og i Apple Music-søkeresultatene. Og fjern markeringen for spillelistene du vil skjule.

6. Trykk på Ferdig.

iPhone som viser en spilleliste som er valgt for å vises på en profil i skjermbildet for redigering av profil i Apple Music-appen

Samarbeide om en spilleliste

Lær hvordan du samarbeider med andre om en spilleliste i Apple Music på iPhone, iPad eller Android

Facebook, Instagram og Snapchat er kanskje utilgjengelige i enkelte land og regioner.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.