Slik deler du musikk til Facebook, Instagram eller Snapchat på iPhone, iPad eller en Android-enhet

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du dele musikk fra Apple Music-katalogen til Facebook-, Instagram- eller Snapchat-historiene dine.

Del musikk til Facebook-, Instagram- eller Snapchat-historien din

1. Sørg for at Facebook, Instagram eller Snapchat er installert på enheten din.
  2. Åpne Apple Music-appen.
  3. Finn en sang, et album eller en spilleliste du vil dele.
  4. Når du finner noe, trykker du og holder på det, og deretter trykker du på Del.
  5. Trykk på Facebook, Instagram eller Snapchat i appdelen av delingsarket.
    iPhone som viser Instagram, Facebook og Snapchat i delingsarket.

Hvis du ikke ser Facebook, Instagram eller Snapchat i delingsarket på iPhone eller iPad

1. Sveip mot venstre over appene dine i delingsarket.
  2. Trykk på Mer Mer-knappen.
  3. Trykk på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Få rask tilgang til Facebook, Instagram eller Snapchat i delingsarket på iPhone eller iPad

1. Sveip mot venstre over appene dine i delingsarket.
  2. Trykk på Mer Mer-knappen.
  3. Trykk på Rediger i øvre høyre hjørne.
  4. Trykk på Legg til Legg til-knappen ved siden av Facebook, Instagram eller Snapchat.

Facebook, Instagram og Snapchat er kanskje utilgjengelige i enkelte land og regioner.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.