Bruk widgeter i Varslingssenter

macOS Big Sur introduserer flotte nye og redesignede widgeter for Varslingssenter. Og de kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg.

Slik ser du widgetene dine

For å se widgetene dine i macOS Big Sur åpner du Varslingssenter:

• Klikk på datoen eller klokkeslettet i menylinjen.
  • Eller sveip mot venstre med to fingre fra høyre kant av styreflaten.

Varslingssenter viser nylige varsler på toppen, etterfulgt av widgeter.

Varslingssenter i macOS Big Sur

Slik legger du til eller fjerner widgeter

Bla til bunnen av Varslingssenter, og klikk deretter på Rediger widgeter.

Legg til widgeter i Varslingssenter

I Rediger widgeter-visningen klikker du på legg til-knappen  i hjørnet av en hvilken som helst widget. Hvis widgeten er tilgjengelig i forskjellige størrelser, klikker du på knappen for liten , medium  eller stor  før du legger til widgeten. Klikk på Ferdig når du er ferdig.

Rediger widgeter-visningen i Varslingssenter

Fjern widgeter fra Varslingssenter

I Rediger widgeter-visningen klikker du på fjern-knappen  i hjørnet av widgeten. Klikk deretter på ferdig.

Omorganiser widgeter i Varslingssenter

Fra widgeter-delen i Varslingssenter drar du en hvilken som helst widget for å flytte på den. Du trenger ikke å være i Rediger widgeter-visningen for å omorganisere widgeter.

Slik finner du flere widgeter

Noen apper inkluderer widgeter, og når du installerer appen, installeres også widgeten. For å finne flere apper som inkluderer widgeter, søker du i App Store etter «Varslingssenter-widget».

Installerte widgeter vises automatisk i Rediger widgeter-visningen i Varslingssenter. Du kan filtrere widgeter etter kategori, eller du kan bruke søkefeltet øverst til venstre.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.