Samle Apple-abonnementene dine med Apple One

Apple One samler Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+ og mye mer i ett enkelt abonnement. Med et Familie- eller Premier-abonnement kan du dele alt sammen med familien.

Slik kjøper du Apple One

1. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger og trykker på navnet ditt og deretter på Abonnementer.

2. Trykk på Apple One.

3. Velg et abonnement.

4. Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, Apple News+, Apple Arcade eller Apple TV+, trenger du ikke å avslutte disse abonnementene. De avsluttes automatisk når du faktureres for Apple One.

Hvis du ikke ser tilbudet på iPhone, iPad eller iPod touch

Oppdater iPhone, iPad eller iPod touch, og gå til Innstillinger og se etter tilbudet igjen.

Du kan også abonnere på Apple One på Mac. Gå til Systemvalg > Apple-ID > Medier og kjøp. Ved siden av Abonnementer klikker du på Administrer. Hvis du ikke ser tilbudet, må du kanskje oppdatere Macen til den nyeste versjonen av macOS.

Dette er inkludert i Apple One

Apple One inkluderer kostnadsfrie prøveperioder på én måned for tjenester du ikke allerede har. Etter den kostnadsfrie prøveperioden blir tjenester du abonnerte på tidligere, automatisk inkluderte i Apple One. Hvis du nylig har avsluttet en tjeneste, er du kanskje ikke kvalifisert for den kostnadsfrie prøveperioden. Abonnementet fornyes automatisk etter prøveperioden.

Se priser.

Individuelt

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• iCloud+ med 50 GB lagringsplass

Apple Music kan ikke deles med familien med dette abonnementet. Du kan alltid dele Apple TV+, iCloud+ og Apple Arcade med familien.

Familie

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• iCloud+ med 200 GB lagringsplass

Du kan dele alt sammen med opptil fem andre familiemedlemmer.

Premier

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• Apple News+ (hvis tilgjengelig i regionen din)

• Apple Fitness+ (hvis tilgjengelig i regionen din)

• iCloud+ med 2 TB lagringsplass

Du kan dele alt sammen med opptil fem andre familiemedlemmer.

Sjekk om Apple One er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Hvis du allerede har et iCloud-lagringsabonnement eller andre abonnementer