Dette skjer med abonnementet ditt på iCloud-lagring når du registrerer deg for Apple One

Apple One samler Apple-tjenestene dine for å gi deg mest mulig for pengene. Hvis du allerede betaler for et abonnement på iCloud+, kan du lese mer om hva som skjer når du registrerer deg for Apple One.

Har du allerede et abonnement på iCloud+?

Hvis du skal kjøpe et Apple One-abonnement til deg selv eller Familiedeling-gruppen din, kan du lese videre for å finne ut hva som skjer med det nåværende abonnementet på iCloud+. Hvis du bruker forskjellige Apple-ID-er med iCloud-lagring og Apple-medieabonnementer, kan du finne ut hva du bør gjøre.

Hvis iCloud-lagringsplassen som er inkludert i Apple One er større enn i det gjeldende abonnementet

Det nåværende abonnementet på iCloud+ blir avsluttet, og du får en forholdsmessig refusjon. iCloud-lagringsplassen som er inkludert i Apple One-abonnementet, blir den totale lagringsplassen din. Data lagret i iCloud påvirkes ikke.

Hvis iCloud-lagringsplassen som er inkludert i Apple One er den samme som i det gjeldende abonnementet

I den kostnadsfrie prøveperioden beholder du både det nåværende abonnementet på iCloud+ og iCloud-lagringsplassen fra Apple One. Når prøveperioden er over, avsluttes det nåværende abonnementet på iCloud+. iCloud-lagringsplassen som er inkludert i Apple One-abonnementet, blir den totale lagringsplassen din. Data lagret i iCloud påvirkes ikke.

Hvis iCloud-lagringsplassen som er inkludert i Apple One er mindre enn i det gjeldende abonnementet

Du beholder både det nåværende abonnementet på iCloud+ og iCloud-lagringsplassen fra Apple One.

Hvis du foretrekker å bare beholde lagringsplassen som er inkludert i Apple One-abonnementet, kan du nedgradere eller si opp det nåværende abonnementet på iCloud+.

Hvis du ser en melding om iCloud-lagring, kan du finne ut hva du bør gjøre.

Hvis du trenger mer iCloud-lagringsplass

Når du har abonnert på Apple One, kan du kjøpe mer iCloud-lagringsplass Med både Apple One og et abonnement på iCloud+ kan du ha opptil 14 TB totalt i iCloud-lagringsplass.

Hvis et familiemedlem abonnerer på Apple One

Hvis du er medlem av en Familiedeling-gruppe og et familiemedlem kjøper Familie- eller Premier-abonnement på Apple One, kan du velge å beholde det nåværende abonnementet på iCloud+ eller bruke den delte iCloud-lagringsplassen fra Apple One.

Hvis familien trenger ekstra iCloud-lagringsplass, kan familiemedlemmet som kjøpte Apple One, kjøpe mer iCloud-lagringsplass. Med både Apple One og et abonnement på iCloud+ kan familien dele opptil 14 TB totalt i iCloud-lagringsplass.

Har du mer enn én Apple-ID?

Finn ut hva du må gjøre hvis du bruker forskjellige Apple-ID-er til abonnementer på medier og iCloud-lagring.

Privat videreformidling i iCloud tilbys ikke i alle land og regioner.