Hvis du abonnerer på Apple One og bruker en annen Apple-ID for iCloud

Bruker du forskjellige Apple-ID-er for iCloud og medieabonnementer og -kjøp? Hvis du registrerer deg for Apple One, kan du velge hvilken Apple-ID du vil legge til iCloud+-lagringsplassen og -funksjonene på.

Apple One kombinerer opptil seks Apple-tjenester i ett brukervennlig abonnement. Når du bare har én Apple-ID, legges alle Apple One-tjenestene automatisk til på den aktuelle kontoen. Men hvis du bruker én Apple-ID for iCloud og en annen for mediekjøp og -abonnementer, blir iCloud-lagringsplassen og -funksjonene som er inkludert i Apple One-abonnementet ditt, automatisk tatt i bruk på kontoen du bruker til mediekjøp og -abonnementer. Hvis du vil endre dette, går du til Innstillinger og velger en annen konto.

Velg Apple-ID-en når du konfigurerer Apple One

Når du registrerer deg for Apple One, kan du bli bedt om å velge hvilken Apple-ID du vil bruke med iCloud+-funksjonene og -lagringsplassen.

1. I meldingen velger du Endre under Innstillinger.

2. Velg e-postadressen du vil bruke, og trykk deretter på Bruk denne kontoen. Du må kanskje logge på iCloud på enheten.

ios-16-iphone-14-pro-settings-subscriptions-apple-one-manage-icloud-storage-accounts
  3. Trykk på Bekreft.

Flytt iCloud+-funksjoner og -lagringsplass på en annen Apple-ID

Du kan gå til Innstillinger og velge hvilken Apple-ID du vil bruke med iCloud+-funksjonene og -lagringsplassen som følger med Apple One.

1. Gå til Innstillinger.

2. Trykk på navnet ditt og deretter på Abonnementer.

3. Trykk på Apple One og deretter på Administrer iCloud+.

4. Velg e-postadressen du vil bruke, og trykk på Bruk denne kontoen.

5. Trykk på Bekreft.

Hva skjer når du legger til Apple One-lagringsplassen på kontoen du bruker med iCloud

• Hvis du allerede har et iCloud+-abonnement og legger til iCloud-lagringsplassen som følger med Apple One, på Apple-ID-en du bruker med iCloud, blir det nåværende lagringsabonnementet erstattet av lagringsplassen som følger med Apple One. Det eksisterende iCloud+-abonnementet avsluttes.

• Hvis du bruker iCloud+-funksjonene og -lagringsplassen som er inkludert i Apple One, på kontoen du bruker for iCloud, og senere oppgraderer iCloud+-abonnementet ditt, flyttes lagringsplassen som er inkludert i Apple One, tilbake til Apple-ID-en du bruker til mediekjøp og -abonnementer.