Kjøp musikk fra iTunes Store

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller du vil kjøpe en sang eller et album, kan du kjøpe musikk fra iTunes Store. Du kan også laste ned musikk du har kjøpt til enheten din for å høre på når du ikke er på nettet.

Kjøp musikk fra iTunes Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Musikk nederst på skjermen.
  3. Finn sangen eller albumet du vil kjøpe.
  4. Trykk på prisen ved siden av sangen eller albumet for å fullføre kjøpet.
    iPhone som viser en sang som kan kjøpes i iTunes Store
  5. Logg på med Apple-ID-en din og passordet ditt for å fullføre kjøpet. Trenger du hjelp?

For å finne musikken du kjøpte, åpner du Apple Music-appen og klikker på Bibliotek-fanen.

Hvis du vil laste ned musikk for å lytte til den uten nettilkobling, trykker du på Last ned-knappen Last ned-knappen ved siden av en sang eller et album.

Kjøp musikk fra iTunes Store i Apple Music-appen på Mac

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. I menylinjen velger du Musikk > Valg.
  3. Gå til Generelt-fanen, velg iTunes Store og klikk deretter på OK.
    Apple Music-appvalg som viser at iTunes Store er valgt
  4. Klikk i søkefeltet og skriv deretter inn navnet på sangen eller albumet du vil kjøpe.
  5. Klikk på iTunes Store-knappen øverst til høyre.
    Apple Music-appen som viser et søk i iTunes Store
  6. Klikk på prisen ved siden av sangen eller albumet for å kjøpe det.