Kjøp musikk i iTunes Store-appen på iPhone eller iPad

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller ønsker å kjøpe en sang eller et album, kan du kjøpe musikk i iTunes Store-appen på iPhone og iPad.

Slik kjøper du musikk i iTunes Store-appen på iPhone eller iPad

1. Åpne iTunes Store-appen.

2. Trykk på Musikk nederst på skjermen.

3. Finn sangen eller albumet du vil kjøpe.

4. Trykk på prisen ved siden av en sang eller et album.

iPhone som viser prisen ved siden av et album i iTunes Store-appen
  5. Logg på med Apple-ID-en din og passordet ditt for å fullføre kjøpet. Trenger du hjelp?

Når du har kjøpt musikk, finner du den i biblioteket ditt i Apple Music-appen.

Finn ut hvordan du laster ned musikk du har kjøpt i iTunes Store, på nytt

Kjøp musikk i iTunes Store på Mac eller PC

iTunes Store-tilgjengelighet kan variere avhengig av landet eller området ditt. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.