Kjøp musikk fra iTunes Store på PC-en

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil kjøpe en sang eller et album, kan du kjøpe musikk fra iTunes Store i Apple Music-appen eller iTunes på PC-en.

Kjøp musikk fra iTunes Store i Apple Music-appen for Windows

iTunes Store kan være skjult i Apple Music-appen for Windows. Følg fremgangsmåten nedenfor for å finne iTunes Store slik at du kan kjøpe musikk.

Slik finner du iTunes Store i Apple Music-appen for Windows

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Øverst i Apple Music-appen klikker du på Sidebar Actions (Sidepanel-handlinger) sidebar actions (sidepanel-handlinger).

3. Klikk på Innstillinger.

4. Klikk på Generelt.

5. Klikk på Vis og velg iTunes Store.

Apple Music-appen for Windows som viser iTunes Store valgt i Innstillinger > Generelt
  6. Klikk på Tilbake for å lukke innstillingene.

Slik kjøper du musikk fra iTunes Store i Apple Music-appen for Windows

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Klikk i søkefeltet og skriv deretter inn navnet på sangen eller albumet du vil kjøpe.

3. Klikk på iTunes Store-knappen øverst til høyre. Ser du ikke iTunes Store?

Apple Music-appen for Windows som viser iTunes Store øverst til høyre i vinduet
  4. Klikk på prisen ved siden av sangen eller albumet for å kjøpe det.

5. Logg på med Apple-ID-en din og passordet ditt for å fullføre kjøpet. Trenger du hjelp?

Når du har kjøpt musikk, finner du den i musikkbiblioteket ditt.

Finn ut hvordan du laster ned musikk du har kjøpt i iTunes Store, på nytt

Slik kjøper du musikk i iTunes for Windows

1. Åpne iTunes for Windows.

2. Velg Musikk fra lokalmenyen, og klikk deretter på Butikk i navigasjonslinjen.

3. Skriv inn navnet på sangen eller albumet du vil kjøpe i søkefeltet.

4. Klikk på prisen ved siden av en sang eller et album.