Svar på spesifikke meldinger på iPhone, iPad og iPod touch

Med iOS 14 og iPadOS 14 og nyere kan du svare direkte på en spesifikk melding og bruke omtaler til å rette oppmerksomheten mot visse meldinger og personer.

Hvordan svare på en spesifikk melding

1. Åpne en samtale i Meldinger.

2. Trykk og hold på meldingsboblen og trykk deretter på Svar-knappenSvar-knappen.

3. Skriv inn meldingen og trykk deretter på Send-knappenSend-knappen.

En iPhone som viser menyen med innebygde svar, etter at du har berørt og holdt nede en meldingsboble for å sende et innebygd svar

Du kan svare på en bestemt melding i samtaler med én person og i gruppesamtaler.

Hvordan bruke omtaler

1. Åpne en samtale i Meldinger.

2. Skriv navnet til en kontakt, og trykk deretter på navnet når det vises. Eller skriv @ etterfulgt av navnet.

iPhone som viser hvordan du sender en omtale i en tekstmelding. Skriv @ etterfulgt av navnet.

Avhengig av kontaktens innstillinger, kan en omtale varsle dem selv om de har dempet samtalen. For å endre denne varslingsinnstillingen, går du til Innstillinger > Meldinger, og slår deretter Varsle meg på eller av.

Gjør mer med Meldinger

Utforsk de nyeste funksjonene i Meldinger for å følge med på samtalene som betyr mest.