Finn ut om snarveier på iPad-tastaturet

Hvis du har et eksternt tastatur koblet til iPaden, kan du bruke tastatursnarveier til å gjøre ting som normalt krever en mus, styreflate eller annen inndataenhet.

Se tastatursnarveier

For å se en liste over snarveier du kan bruke med en app, trykker du på og holder inne Kommando ⌘-tasten mens du bruker appen eller er på Hjem-skjermen.

se tastatursnarveier

Bruk av vanlige tastatursnarveier

De fleste tastatursnarveier på iPad bruker Kommando ⌘-tasten, som på en Mac. Hvis du er bedre kjent med et PC-tastatur, kan du merke deg at Kommando ⌘-tasten brukes på samme måte som Ctrl på en PC.

Her er noen vanlige tastatursnarveier:

• Kommando–H: Gå til Hjem-skjermen.

• Kommando–Mellomromstasten: Vis eller skjul Søk-feltet.

• Kommando–Tabulator: Bytt til neste nylig brukte program blant programmene som er åpne.

• Kommando–Skift-3: Ta et skjermbilde.

• Kommando–Skift-4: Ta et skjermbilde og umiddelbart åpne Merking for å se eller redigere det.

• Kommando–Tilvalg-D: Vis eller skjul Dock.

Vil du legge til en emoji? For å raskt finne emojitastaturet kan du trykke på globustastenNo alt supplied for Image når du er i et tekstfelt. Ser du ikke emojitastaturet? Kontroller at det er slått på.

Tilpass tastatursnarveier

1. Åpne Innstillinger, og trykk deretter på Tilgjengelighet.

2. Trykk på Tastaturer.

3. Trykk på Full tastaturtilgang, og slå det på.

4. Trykk på Kommandoer.

5. Trykk på en kommando, og trykk deretter på en egendefinert tastekombinasjon du vil tilordne den.

6. Trykk på Ferdig.