Hvis Macen starter til en sirkel med en linje gjennom

En sirkel med en linje gjennom betyr at startdisken inneholder et Mac-operativsystem, men det er ikke en macOS-versjon som Macen din kan bruke.

Et forbudssymbol, som ser ut som en sirkel med en linje eller strek gjennom, betyr at startdisken din inneholder et Mac-operativsystem, men det er ikke en versjon eller byggversjon av macOS som Macen din kan bruke.

1. Trykk og hold inne av/på-knappen på Macen i opptil 10 sekunder, helt til Macen slår seg av.
  2. Slå på Macen og trykk umiddelbart og hold nede både Kommando (⌘) og R for å starte fra macOS-gjenoppretting
  3. Når du er i macOS-gjenoppretting, bruker du Diskverktøy til å reparere startdisken.
  4. Hvis Diskverktøy ikke fant noen feil eller reparerte alle feil, installer macOS på nytt.
  5. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.