Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 10.9

I dette dokumentet beskrives sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 10.9.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

iCloud for Windows 10.9

Utgitt 11. desember 2019

CFNetwork

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: En angriper med en nettverksplassering med rettigheter kan være i stand til å omgå HSTS for et begrenset antall spesifikke toppnivådomener som tidligere ikke har vært på listen for HSTS-forhåndsinnlasting

Beskrivelse: Et konfigurasjonsproblem ble løst gjennom ekstra restriksjoner.

CVE-2019-8834: Rob Sayre (@sayrer)

Oppføring lagt til 4. april 2020

CFNetwork-proxyer

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Et program kan være i stand til å få utvidede rettigheter

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom bedre kontroller.

CVE-2019-8848: Zhuo Liang fra Qihoo 360 Vulcan Team

libexpat

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Parsing av en skadelig XML-fil kan føre til at brukerinformasjon avsløres

Beskrivelse: Problemet ble løst ved å oppdatere til expat-versjon 2.2.8.

CVE-2019-15903: Joonun Jang

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-8835: Anonym i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative og Mike Zhang fra Pangu Team

CVE-2019-8844: William Bowling (@wcbowling)

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med fortsatt bruk etter frigjøring ble løst med forbedret minnestyring.

CVE-2019-8846: Marcin Towalski fra Cisco Talos

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.