Om sikkerhetsinnholdet i SwiftNIO SSL 2.4.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i SwiftNIO SSL 2.4.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

SwiftNIO SSL 2.4.1

Utgitt 4. oktober 2019

SwiftNIO

Tilgjengelig for: SwiftNIO SSL 2.0.0 til og med 2.4.0 på Ubuntu 14.04 og nyere

Virkning: En SwiftNIO-applikasjon som bruker TLS, kan være i stand til å kjøre tilfeldig kode

Beskrivelse: Problemet ble løst ved å signalisere at det ikke er behov for en kjørbar stabel.

CVE-2019-8849: Apple

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.