Om Promise Pegasus R4i MPX RAID-lagringsmodulen for Mac Pro (2019)

Finn ut hvordan du installerer og bruker Pegasus R4i med Mac Pro (2019).

Pegasus R4i, som er utviklet for Mac Pro (2019), er en RAID MPX-modul med plug-and-play-funksjonalitet med fire 8 TB byttbare SATA-harddisker med 7200 opm, noe som gir 32 TB med rå lagringsplass. Pegasus R4i kommer forhåndsformatert og forhåndskonfigurert i HW RAID 5. macOS Catalina har også innebygd støtte, slik at du kan komme i gang med å bruke volumet umiddelbart etter installasjon.

For best ytelse anbefaler Apple at du installerer Pegasus R4i-modulen i spor 1–2 på Mac Pro. Du må kanskje flytte en eksisterende MPX-modul fra spor 1–2 til spor 3–4 i Mac Pro. Du kan også finne installasjonsinstruksjoner i hurtigveiledningen i Pegasus R4i-pakken og på Promise-nettstedet.

Når du har installert modulen og startet Mac Pro på nytt, vises Pegasus R4i som et volum. For å administrere Pegasus R4i installerer du Pegasus Utility-programvaren. Installasjonsprogrammet ligger på Pegasus-volumet. Hvis du trenger hjelp med å bruke Pegasus Utility til å administrere RAID-volumet, kan du besøke Promise-nettstedet.

Til slutt slår du av Power Nap på Mac Pro: I Finder velger du Systemvalg > Strømsparing, og deretter fjerner du avmerkingen for Aktiver Power Nap.

Før sending må du alltid fjerne Pegasus R4i-lagringsmodueln fra Mac Pro for å unngå skade på datamaskinen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.