Om sikkerhetsinnholdet i Shazam-appen for Android versjon 9.25.0

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Shazam-appen for Android versjon 9.25.0.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Shazam-appen for Android versjon 9.25.0

Utgitt 26. mars 2019

Shazam

Tilgjengelig for: Android: 9.24.1

Virkning: Behandling av en skadelig URL kan føre til åpen omdirigering

Beskrivelse: Det var et problem med å behandle URL-oppsett. Problemet ble løst gjennom forbedret URL-validering.

CVE-2019-8791: Ashley King

Shazam

Tilgjengelig for: Android: 9.24.1

Virkning: Behandling av en skadelig URL kan føre til kjøring av vilkårlig javascript-kode

Beskrivelse: Et problem med innsetting ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2019-8792: Ashley King

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.